Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citește în română Read in english Lesen in deutsch Lire en français
 
AKDEMIR PROD
 
DESPRE NOI
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, șeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecție din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meșterul casei
   
Compania Akdemir Prod S.R.L. și-a început activitatea în România în ianuarie 2005, firma este specializată în construcțiile și lucrările din oțel și aluminiu, colateral și în domeniul industriei auto. Venim în întâmpinarea tuturor exigentelor de pe piața internă și externă. Dispunem de spații închise pe o suprafață de 30.000 mp și spații deschise pe o suprafață de 50.000 mp.

Compania Akdemir Prod S.R.L. execută confecții și structuri ușoare din profile din aluminiu, pereți cortină, tâmplărie din aluminiu, sisteme de protecție din aluminiu (scări, balcoane, parapet, balustrăzi, mână curentă, etc.). Fiind specializați în construcții și lucrări din oțel, avem o tehnologie de vârf avansată de ultimă generație și suport ingineresc de cea mai bună calitate.

Compania Akdemir Prod S.R.L. asigură construcții tipice și atipice din otel, lucrări de confecții metalice pentru industria grea (bazine, flotoare, hidrocentrale, vagoane, cazane, cisterne, șasiu vagon), clădiri tip fabrică, clădiri tip locuințe, clădiri tip marketuri, platforme speciale pentru utilaje, acoperișuri speciale din oțel, reparații și lucrări de prevenire a dezastrelor cutremurului, proiecte privind construcția podurilor din oțel. Seriozitatea lucrărilor sale se vede din sursa tehnologiei folosite, precum și din faptul că au fost acceptați ca membru în cadrul Uniunii Construcțiilor din Oțel din Europa și în Asociatia Construcțiilor din Oțel din Turcia.

Compania Akdemir Prod S.R.L. distribuie ambalaje din oțel pentru transport piese, sisteme de remorci și transport, diferite conveioare și aparate, uși de garaj si holuri, lăzi de depozitare, remorci de transport marfă, benzi de producție, caroserii autovehicule, șasii auto.

Compania Akdemir Prod S.R.L. distribuie și comercializează la nivel național accesorii de baie din aluminiu eloxat, într-o gamă de culori precum culorile curcubeului.

Compania Akdemir Prod S.R.L. distribuie și comercializează la nivel național sobe cu și fără șamotă, sobe cu cuptor, șeminee, centrale termice pe lemne și cărbuni, plite electrice, convectoare (pe gaz), plasme (pe gaz și LPG) boilere electrice (40l, 60l, 80l).

Compania Akdemir Prod S.R.L. oferă de asemenea servicii de proiectare și execuție pentru constructii civile și industriale din oțel, structuri metalice de rezistență, confecții metalice. Vă așteptăm să găsim împreună soluția cea mai avantajoasă potrivită afacerii dumneavoastră.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |