Akdemir Prod Constanţa distribuie şi comercializează la nivel naţional sobe cu şi fără şamotă, sobe cu cuptor, şeminee, centrale termice pe lemne şi cărbuni, plite electrice, convectoare pe gaz, plasme pe gaz şi LPG, boilere electrice. Akdemir Prod oferă de asemenea servicii de proiectare şi execuţie pentru constructii civile şi industriale din oţel, structuri metalice de rezistenţă, confecţii metalice. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros MatHaus by Arabesque Romstal Dedeman Black Sea Suppliers Domo
Citete n romn Read in english Lesen in deutsch Lire en franais   DETALII DESPRE COOKIE DECLARATE        POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE  
 
AKDEMIR PROD
 
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, şeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meşterul casei
   
 Produsele din gama Energie Mobilă sunt produse cu scopul de a oferi clienţilor produse de calitate la preţuri accesibile, ce asigură confortul şi flexibilitatea în utilizare.

Grătarele fără fum reprezintă o soluţie practică şi confortabilă fiind uşor de instalat şi de transportat. Suprafaţa emailată asigură o distribuire uniformă a căldurii şi performanţe crescute al procesului de gătire, în aceeaşi categorie intrând reşourile de gătit şi cuptoarele electrice. În altă ordine de idei, sunt uşor de întreţinut şi curăţat, prin asta produsul având o durată cât mai lungă de utilizare.

Miniaragazurile funcţionează cu cartuşe (minibutelii) de unică folosinţă. Sunt o soluţie practică pentru utilizare atât la camping, picnic, cât şi acasă.

Lămpile de meseriaşi şi arzătoarele conferă o utilizare rapidă, eficientă, mobilitate, se pot adapta pentru mai multe operaţiuni de lucru pe diverse domenii şi diverse materiale permiţând folosirea acestora chiar şi în spaţii greu accesibile.
Garanţia întregii game de produse este de 3 ani de zile.
 


Copyright © 2013^2020 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |