Colaboratori   eMAG Selgros MatHaus by Arabesque Romstal Dedeman Black Sea Suppliers Domo

Citește în română   Read in english   Lesen in deutsch   Lire en français   DETALII DESPRE COOKIE DECLARATE        POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE  
 
AKDEMIR PROD
 
CONSTRUCȚII INDUSTRIALE
 


   
Din categoria elementelor metalice în afara structurilor civile avem un departament de producţie specializat şi dedicat transportului şi depozitării industriale. Akdemir produce o gamă variată de cărucioare pliabile sau cu pereţi şi platforme industriale cu roţi metalice sau jante metalice cu bandou cauciuc dur, lăţite, navete, containere şi cutii de depozitare, construite din profile tubulare pe orice dimensiune şi culari pentru eficientizarea în exploatare.


Confectionăm la comandă orice tip de cărucior pentru uz industrial sau domestic adaptat necesităţilor dumneavoastră. Fiecare cărucior de transport mărfuri este caracterizat printr-o constructie robustă ce permite utilizarea acestora în orice aplicaţie, indoor sau outdoor.


Cărucioarele noastre sunt construite pentru uz industrial, deci au o perioada de utilizare de minim 36 luni în condiţiile în care se respectă normele de utilizare. Cărucioarele cu manere pliabile sunt uşor de folosit, nu necesită personal instruit, vă facilitează depozitarea şi pot fi folosite la operaţiuni de încărcare şi descărcare de către maşinile de distribuţie mărfuri.

 


Copyright © 2o13-2o23 - AKDEMIR PROD s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | stats | |