Akdemir Prod Constanţa este specializată în construcţiile şi lucrările din oţel şi aluminiu, colateral şi în domeniul industriei auto. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros MatHaus by Arabesque Romstal Dedeman Black Sea Suppliers Domo
Citete n romn Read in english Lesen in deutsch Lire en franais   DETALII DESPRE COOKIE DECLARATE        POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE  
 
AKDEMIR PROD
 
CONSTRUCŢII INDUSTRIALE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, şeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meşterul casei
   
 Din categoria elementelor metalice în afara structurilor civile avem un departament de producţie specializat şi dedicat transportului şi depozitării industriale. Akdemir produce o gamă variată de cărucioare pliabile sau cu pereţi şi platforme industriale cu roţi metalice sau jante metalice cu bandou cauciuc dur, lăţite, navete, containere şi cutii de depozitare, construite din profile tubulare pe orice dimensiune şi culari pentru eficientizarea în exploatare.

Confectionăm la comandă orice tip de cărucior pentru uz industrial sau domestic adaptat necesităţilor dumneavoastră. Fiecare cărucior de transport mărfuri este caracterizat printr-o constructie robustă ce permite utilizarea acestora în orice aplicaţie, indoor sau outdoor.


Cărucioarele noastre sunt construite pentru uz industrial, deci au o perioada de utilizare de minim 36 luni în condiţiile în care se respectă normele de utilizare. Cărucioarele cu manere pliabile sunt uşor de folosit, nu necesită personal instruit, vă facilitează depozitarea şi pot fi folosite la operaţiuni de încărcare şi descărcare de către maşinile de distribuţie mărfuri.

Sistemele de faţade AKM - AGC realizate cu pereţi cortină sunt faţade moderne formate dintr-un sistem structural propriu constituit din montanţi (elemente verticale) şi rigle sau traverse (elemente orizontale), panouri montate pe sistemul structural propriu (panouri transparente din sticlă fixe sau mobile sau panouri opace).

Pereţii cortină AKM - AGC nu reprezintă o soluţie doar pentru construcţii de birouri, hoteluri, reprezentanţe, centre comerciale sau bănci, ci şi pentru închiderea unor spaţii interioare sau pentru construcţia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din oţel, beton, sau lemn). Faţada se poate deschide sau glisa, datorită conductivităţii termice reduse, sticla este un material ce oferă o buna protecţie împotriva excesului de căldură vara şi frig iarna, neavând în acest fel nici un rival din partea nici unui alt material, din punct vedere al izolării termice.

                    
Ferestrele sunt proiectate astfel încât să nu iasă în afara ramei, modul de asamblare este extrem de uşor în comparaţie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piaţă. Faţadele furnizate AKM - AGC alcătuiesc o construcţie articulată, proiectată să facă faţă oricărei deformări posibile a clădirii (datorată cutremurelor, vibraţiilor etc.), dar şi eventualelor dilatări sau contractări ale profilelor din aluminiu, fără a-şi pierde din rezistenţă la presiunea vântului sau din impermeabilitate.


Prin sistemul de faţade propriu AKM - AGC putem realiza pereţi cortină şi luminatoare de o mare diversitate conceptuală a elementelor create. Sistemul izolat termic standard, pentru faţade cortină verticale, oferă - datorită vastului program de capace presoare - nenumărate posibilităţi de design, cu culori diverse pentru faţade cu aspect deosebit şi un montaj simplu şi rapid (grad mare de prelucrabilitate).
 


Copyright © 2013^2020 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |