Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citește în română Read in english Lesen in deutsch Lire en français
 
AKDEMIR PROD
 
CONSTRUCȚII INDUSTRIALE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, șeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecție din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meșterul casei
   
Din categoria elementelor metalice în afara structurilor civile avem un departament de producție specializat și dedicat transportului și depozitării industriale. Akdemir produce o gamă variată de cărucioare pliabile sau cu pereți și platforme industriale cu roți metalice sau jante metalice cu bandou cauciuc dur, lățite, navete, containere și cutii de depozitare, construite din profile tubulare pe orice dimensiune și culari pentru eficientizarea în exploatare.

Confectionăm la comandă orice tip de cărucior pentru uz industrial sau domestic adaptat necesităților dumneavoastră. Fiecare cărucior de transport mărfuri este caracterizat printr-o constructie robustă ce permite utilizarea acestora în orice aplicație, indoor sau outdoor.


Cărucioarele noastre sunt construite pentru uz industrial, deci au o perioada de utilizare de minim 36 luni în condițiile în care se respectă normele de utilizare. Cărucioarele cu manere pliabile sunt ușor de folosit, nu necesită personal instruit, vă facilitează depozitarea și pot fi folosite la operațiuni de încărcare și descărcare de către mașinile de distribuție mărfuri.

Sistemele de fațade AKM - AGC realizate cu pereți cortină sunt fațade moderne formate dintr-un sistem structural propriu constituit din montanți (elemente verticale) și rigle sau traverse (elemente orizontale), panouri montate pe sistemul structural propriu (panouri transparente din sticlă fixe sau mobile sau panouri opace).

Pereții cortină AKM - AGC nu reprezintă o soluție doar pentru construcții de birouri, hoteluri, reprezentanțe, centre comerciale sau bănci, ci și pentru închiderea unor spații interioare sau pentru construcția de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din oțel, beton, sau lemn). Fațada se poate deschide sau glisa, datorită conductivității termice reduse, sticla este un material ce oferă o buna protecție împotriva excesului de căldură vara și frig iarna, neavând în acest fel nici un rival din partea nici unui alt material, din punct vedere al izolării termice.

                    
Ferestrele sunt proiectate astfel încât să nu iasă în afara ramei, modul de asamblare este extrem de ușor în comparație cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piață. Fațadele furnizate AKM - AGC alcătuiesc o construcție articulată, proiectată să facă față oricărei deformări posibile a clădirii (datorată cutremurelor, vibrațiilor etc.), dar și eventualelor dilatări sau contractări ale profilelor din aluminiu, fără a-și pierde din rezistență la presiunea vântului sau din impermeabilitate.


Prin sistemul de fațade propriu AKM - AGC putem realiza pereți cortină și luminatoare de o mare diversitate conceptuală a elementelor create. Sistemul izolat termic standard, pentru fațade cortină verticale, oferă - datorită vastului program de capace presoare - nenumărate posibilități de design, cu culori diverse pentru fațade cu aspect deosebit și un montaj simplu și rapid (grad mare de prelucrabilitate).
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |