´╗┐ Akdemir Prod Constan■a este specializatŃ ţn construc■iile ║i lucrŃrile din o■el ║i aluminiu, colateral ║i ţn domeniul industriei auto. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Cite║te ţn romÔnŃ Read in english Lesen in deutsch Lire en franšais
 
AKDEMIR PROD
 
CONSTRUCŢII INDUSTRIALE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, ┼čeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, me┼čterul casei
   
´╗┐ Din categoria elementelor metalice ├«n afara structurilor civile avem un departament de produc┼úie specializat ┼či dedicat transportului ┼či depozit─ârii industriale. Akdemir produce o gam─â variat─â de c─ârucioare pliabile sau cu pere┼úi ┼či platforme industriale cu ro┼úi metalice sau jante metalice cu bandou cauciuc dur, l─â┼úite, navete, containere ┼či cutii de depozitare, construite din profile tubulare pe orice dimensiune ┼či culari pentru eficientizarea ├«n exploatare.

Confectionăm la comandă orice tip de cărucior pentru uz industrial sau domestic adaptat necesităţilor dumneavoastră. Fiecare cărucior de transport mărfuri este caracterizat printr-o constructie robustă ce permite utilizarea acestora în orice aplicaţie, indoor sau outdoor.


C─ârucioarele noastre sunt construite pentru uz industrial, deci au o perioada de utilizare de minim 36 luni ├«n condi┼úiile ├«n care se respect─â normele de utilizare. C─ârucioarele cu manere pliabile sunt u┼čor de folosit, nu necesit─â personal instruit, v─â faciliteaz─â depozitarea ┼či pot fi folosite la opera┼úiuni de ├«nc─ârcare ┼či desc─ârcare de c─âtre ma┼činile de distribu┼úie m─ârfuri.

Sistemele de fa┼úade AKM - AGC realizate cu pere┼úi cortin─â sunt fa┼úade moderne formate dintr-un sistem structural propriu constituit din montan┼úi (elemente verticale) ┼či rigle sau traverse (elemente orizontale), panouri montate pe sistemul structural propriu (panouri transparente din sticl─â fixe sau mobile sau panouri opace).

Pere┼úii cortin─â AKM - AGC nu reprezint─â o solu┼úie doar pentru construc┼úii de birouri, hoteluri, reprezentan┼úe, centre comerciale sau b─ânci, ci ┼či pentru ├«nchiderea unor spa┼úii interioare sau pentru construc┼úia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din o┼úel, beton, sau lemn). Fa┼úada se poate deschide sau glisa, datorit─â conductivit─â┼úii termice reduse, sticla este un material ce ofer─â o buna protec┼úie ├«mpotriva excesului de c─âldur─â vara ┼či frig iarna, neav├ónd ├«n acest fel nici un rival din partea nici unui alt material, din punct vedere al izol─ârii termice.

                    
Ferestrele sunt proiectate astfel ├«nc├ót s─â nu ias─â ├«n afara ramei, modul de asamblare este extrem de u┼čor ├«n compara┼úie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe pia┼ú─â. Fa┼úadele furnizate AKM - AGC alc─âtuiesc o construc┼úie articulat─â, proiectat─â s─â fac─â fa┼ú─â oric─ârei deform─âri posibile a cl─âdirii (datorat─â cutremurelor, vibra┼úiilor etc.), dar ┼či eventualelor dilat─âri sau contract─âri ale profilelor din aluminiu, f─âr─â a-┼či pierde din rezisten┼ú─â la presiunea v├óntului sau din impermeabilitate.


Prin sistemul de fa┼úade propriu AKM - AGC putem realiza pere┼úi cortin─â ┼či luminatoare de o mare diversitate conceptual─â a elementelor create. Sistemul izolat termic standard, pentru fa┼úade cortin─â verticale, ofer─â - datorit─â vastului program de capace presoare - nenum─ârate posibilit─â┼úi de design, cu culori diverse pentru fa┼úade cu aspect deosebit ┼či un montaj simplu ┼či rapid (grad mare de prelucrabilitate).
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |