´╗┐ Akdemir Prod Constan■a distribuie ║i comercializeazŃ la nivel na■ional accesorii de baie din aluminiu eloxat, ţntr-o gamŃ de culori precum culorile curcubeului. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Cite║te ţn romÔnŃ Read in english Lesen in deutsch Lire en franšais
 
AKDEMIR PROD
 
PROIECTARE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, ┼čeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, me┼čterul casei




   
´╗┐ Plec├ónd de la documentele furnizate de c─âtre client, ├«n func┼úie de cerin┼úele acestuia, bazele proiectui presupun ├«n principal executarea modelului geometric 3D ┼či desenarea plan┼čelor de execu┼úie ┼či de detaliu, folosind programele de desen tehnic asistate de calculator, calculul ┼či proiectarea structurii cu ajutorul unui program specializat de element finit, calcul ce poate fi efectuat at├ót dupa normele rom├óne┼čti, c├ót ┼či dup─â normele Eurocode, verificarea ┼či optimizarea structurii, furnizarea unor schi┼úe ┼či vederi pentru structura generat─â ┼či calculat─â, dar si furnizarea notelor de calcul aferente.

Primul pas din procesul de autorizare a lucr─ârilor de construc┼úii este ob┼úinerea Certificatului de Urbanism. Acesta este un act de informare, care nu confer─â dreptul de a executa lucr─âri de construc┼úii. Certificatul de Urbanism este emis de Prim─ârie prin Biroul de Urbanism. Ob┼úinerea Autoriza┼úiei de construc┼úie este obligatorie pentru executarea unei construc┼úii. Dac─â pl─ânui┼úi s─â face┼úi o construc┼úie este bine s─â ┼čti┼úi c─â autoriza┼úia pentru construc┼úie se elibereaz─â de c─âtre prim─âriile aferente, numai dup─â ce a┼úi ob┼úinut Certificatul de Urbanism.

Proiectul tehnic completat cu detaliile de execu┼úie st─â la baza execut─ârii construc┼úiei. Este interzis─â execu┼úia unei construc┼úii f─âr─â a avea la baz─â documenta┼úia unui proiect tehnic. Proiectul tehnic se realizeaz─â urm├ónd prevederile din certificatul de urbanism, a normelor ┼či normativelor ├«n vigoare (valabile ├«n domeniul proiect─ârii construc┼úiilor) ┼či dorin┼úele clien┼úilor. Fiecare proiect tehnic va fi ├«ntotdeauna ┼čtampilat de cel putin un verificator de rezisten┼ú─â, unul de arhitectur─â ┼či uneori de unul specialitate dup─â caz ├«n func┼úie de partea de proiectare a instala┼úiilor fie ele, electrice sanitare sau termice.

Proiectul tehnic reprezint─â o sinergie a specialit─â┼úilor, a viziunilor oamenilor ┼či a experien┼úei care trebuie s─â ├«ndeplineasc─â o multitudine de cerin┼úe, at├ót cele ale beneficiarului c├ót ┼či cerin┼úele legale, tehnologice, estice ┼či func┼úionale, de rezisten┼ú─â si fiabilitate, siguran┼ú─â ├«n exploatare ┼či ├«n caz de situa┼úii deosebite, eficien┼ú─â economic─â ├«n faza de execu┼úie ┼či ulterior ├«n faza de exploatare.


Suntem parteneri de ├«ncredere, cu responsabilitate pentru respectarea ┼či realizarea cerin┼úelor clientului, avem o abordare creativ─â a proiectelor ┼či descoperim ├«ntotdeauna modalit─â┼úile optime pentru a da forma ideilor si viziunilor clientului. Asigur─âm economii de timp ┼či reduceri de costuri prin managementul de proiect - un singur specialist responsabil de toate etapele de proiectare, prezent─âm un control real al costurilor ┼či al termenelor prin serviciile integrate de proiectare, execu┼úie ┼či service. V─â a┼čtept─âm s─â ne cunoa┼čtem ┼či s─â v─â convinge┼úi c─â putem deveni solu┼úia problemelor dumneavoastr─â.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |