Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citește în română Read in english Lesen in deutsch Lire en français
 
AKDEMIR PROD
 
PROIECTARE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, șeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecție din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meșterul casei
   
Plecând de la documentele furnizate de către client, în funcție de cerințele acestuia, bazele proiectui presupun în principal executarea modelului geometric 3D și desenarea planșelor de execuție și de detaliu, folosind programele de desen tehnic asistate de calculator, calculul și proiectarea structurii cu ajutorul unui program specializat de element finit, calcul ce poate fi efectuat atât dupa normele românești, cât și după normele Eurocode, verificarea și optimizarea structurii, furnizarea unor schițe și vederi pentru structura generată și calculată, dar si furnizarea notelor de calcul aferente.

Primul pas din procesul de autorizare a lucrărilor de construcții este obținerea Certificatului de Urbanism. Acesta este un act de informare, care nu conferă dreptul de a executa lucrări de construcții. Certificatul de Urbanism este emis de Primărie prin Biroul de Urbanism. Obținerea Autorizației de construcție este obligatorie pentru executarea unei construcții. Dacă plănuiți să faceți o construcție este bine să știți că autorizația pentru construcție se eliberează de către primăriile aferente, numai după ce ați obținut Certificatul de Urbanism.

Proiectul tehnic completat cu detaliile de execuție stă la baza executării construcției. Este interzisă execuția unei construcții fără a avea la bază documentația unui proiect tehnic. Proiectul tehnic se realizează urmând prevederile din certificatul de urbanism, a normelor și normativelor în vigoare (valabile în domeniul proiectării construcțiilor) și dorințele clienților. Fiecare proiect tehnic va fi întotdeauna ștampilat de cel putin un verificator de rezistență, unul de arhitectură și uneori de unul specialitate după caz în funcție de partea de proiectare a instalațiilor fie ele, electrice sanitare sau termice.

Proiectul tehnic reprezintă o sinergie a specialităților, a viziunilor oamenilor și a experienței care trebuie să îndeplinească o multitudine de cerințe, atât cele ale beneficiarului cât și cerințele legale, tehnologice, estice și funcționale, de rezistență si fiabilitate, siguranță în exploatare și în caz de situații deosebite, eficiență economică în faza de execuție și ulterior în faza de exploatare.


Suntem parteneri de încredere, cu responsabilitate pentru respectarea și realizarea cerințelor clientului, avem o abordare creativă a proiectelor și descoperim întotdeauna modalitățile optime pentru a da forma ideilor si viziunilor clientului. Asigurăm economii de timp și reduceri de costuri prin managementul de proiect - un singur specialist responsabil de toate etapele de proiectare, prezentăm un control real al costurilor și al termenelor prin serviciile integrate de proiectare, execuție și service. Vă așteptăm să ne cunoaștem și să vă convingeți că putem deveni soluția problemelor dumneavoastră.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |