Colaboratori   eMAG Selgros MatHaus by Arabesque Romstal Dedeman Black Sea Suppliers Domo

Citește în română   Read in english   Lesen in deutsch   Lire en français   DETALII DESPRE COOKIE DECLARATE        POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE  
 
AKDEMIR PROD
 
SCĂRI, BALCOANE, BALUSTRĂZI
 






RECOMANDĂRI
Prezentare video montaj balustradă

   
Scara, balustrada, balconul, parapetul, sau mâna curentă reprezintă acele elemente arhitecturale cu un dublu rol: protectiv si estetic, al unei clădiri sau structuri. Aceste elemente definesc partea superioară, continuă sau întreruptă, rectilinie sau curbilinie, ce se poate realiza din aluminiu sau alte materiale combinate (lemn, sticlă, metal, etc.) a unei scări, platforme sau unei căi de acces suspendată sau nu, adaugată în una sau ambele părţi laterale ale acestora. Toate elementele sistemelor de protecţie pot fi montate atât la interior (ca şi mână curentă pentru scările interioare) cât şi la exterior pentru a delimita terasa sau balconul.

În zilele noastre, balustrada este un accesoriu arhitectonic util şi necesar, un element practic şi în acelaşi timp decorativ care se poate confecţiona şi din aluminiu eloxat (în două nuanţe respectiv aluminiu natur P1 şi aluminiu color P7). O balustradă bine confecţionată şi încadrată în design-ul interior sau exterior al casei poate contribui la crearea unui stil propriu. În cazul renovărilor, scara, balustrada sau balconul poate ajuta la schimbarea stilului, întrucât se pretează la suprafeţe diverse: mochetă, ceramică sau lemn. Utilizată împreună cu scara, balustrada are domenii de utillizare dintre cele mai diverse: case particulare, spaţii comerciale, spaţii publice, clădiri de birouri, hale industriale etc.

Sticla este un material foarte rezistent la intemperi şi asocierea cu aluminiul face ca balustrada cu sticlă să fie cea mai rezistentă în timp, păstrând aspectul de nou şi elegant o vreme foarte îndelungată. Balustrăzi din aluminiu cu sticlă se pot monta in orice fel de locaţie, la mare unde salinitatea distruge orice alte materiale, la munte unde diferenţele de temperatură pot afecta rezistenţa, sau în birouri şi locuinţe private pentru o întreţinere cât mai uşoară. Sistemele de prindere din aluminiu, sunt foarte rezistente, ele asigură o rigiditate extraordinară oricărui tip de balustrăzi din sticlă, sunt la fel de elegante şi potrivite într-un sediu de firmă, exprimă transparenţă şi crează un ambient de business.


Plecând de la faptul că sticla şi aluminiul sunt materiale reci am introdus modelul de balustrade din sticlă cu lemn pentru cei ce doresc să beneficieze de aspectul luxos al sticlei. Cu lemn din fag stratificat, wenge, stejar, ipe sau tec balustradele din sticlă cu lemn sunt la fel de rezistente impunându-se prin rafinament şi perfecţiunea detaliului. Balustradele din aluminiu eloxat sunt alternativa ideală la balustradele din inox sau metal, întrucât se pot încadra cu eleganţă oricărui stil architectural. Calitatea produselor este incontestabilă - acestea au aspectul inoxului, fără a atinge însă nivelul înalt de cost al acestuia, fiind executate cu profesionalism şi la preţuri rezonabile.

Pornind de la schiţa dumneavoastră vă putem realiza balustrada visurilor. Permiteţi-ne să vă ajutăm în alegerea a ceea ce este mai bun dintr-o selecţie restrânsă, bazată pe design, formă şi funcţionare, precum şi pe buget. Pe lângă posibilităţile standard de încadrare din colecţia noastră de balustrade din aluminiu, la fel de bine vă putem oferi sisteme de încadrare a panourilor din sticlă în stâlpi sau balustradă din aluminiu, concepute exclusiv pentru balustradele de sticlă.

Datorită calităţii superioare a materialului (aluminiu anodizat), au o serie de proprietăţi intrinseci: rezistenţă sporită la coroziune, nu ruginesc, nu se îngălbenesc şi nu necesită îngrijire specială; posibilitatea utilizării pentru o perioadă îndelungată de timp şi în mediu interior şi exterior deopotrivă (rezistenţă sporită la diferenţe mari de temperatură), sunt rezistente la uzură şi abraziune (duritatea stratului eloxat este comparabilă cu cea a oţelului călit). Întreţinerea elementelor din aluminiu se face printr-o uşoară ştergere cu o cârpă moale.
 


Copyright © 2o13-2o23 - AKDEMIR PROD s.r.l. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | stats | |