´╗┐ Akdemir Prod Constan■a distribuie ║i comercializeazŃ la nivel na■ional sobe cu ║i fŃrŃ ║amotŃ, sobe cu cuptor, ║eminee, centrale termice pe lemne ║i cŃrbuni, plite electrice, convectoare pe gaz, plasme pe gaz ║i LPG, boilere electrice. Akdemir Prod oferŃ de asemenea servicii de proiectare ║i execu■ie pentru constructii civile ║i industriale din o■el, structuri metalice de rezisten■Ń, confec■ii metalice. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Cite║te ţn romÔnŃ Read in english Lesen in deutsch Lire en franšais
 
AKDEMIR PROD
 
SC─éRI, BALCOANE, BALUSTR─éZI
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, ┼čeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, me┼čterul casei
RECOMAND─éRI
Prezentare video montaj balustrad─â

   
´╗┐ Scara, balustrada, balconul, parapetul, sau m├óna curent─â reprezint─â acele elemente arhitecturale cu un dublu rol: protectiv si estetic, al unei cl─âdiri sau structuri. Aceste elemente definesc partea superioar─â, continu─â sau ├«ntrerupt─â, rectilinie sau curbilinie, ce se poate realiza din aluminiu sau alte materiale combinate (lemn, sticl─â, metal, etc.) a unei sc─âri, platforme sau unei c─âi de acces suspendat─â sau nu, adaugat─â ├«n una sau ambele p─âr┼úi laterale ale acestora. Toate elementele sistemelor de protec┼úie pot fi montate at├ót la interior (ca ┼či m├ón─â curent─â pentru sc─ârile interioare) c├ót ┼či la exterior pentru a delimita terasa sau balconul.

├Än zilele noastre, balustrada este un accesoriu arhitectonic util ┼či necesar, un element practic ┼či ├«n acela┼či timp decorativ care se poate confec┼úiona ┼či din aluminiu eloxat (├«n dou─â nuan┼úe respectiv aluminiu natur P1 ┼či aluminiu color P7). O balustrad─â bine confec┼úionat─â ┼či ├«ncadrat─â ├«n design-ul interior sau exterior al casei poate contribui la crearea unui stil propriu. ├Än cazul renov─ârilor, scara, balustrada sau balconul poate ajuta la schimbarea stilului, ├«ntruc├ót se preteaz─â la suprafe┼úe diverse: mochet─â, ceramic─â sau lemn. Utilizat─â ├«mpreun─â cu scara, balustrada are domenii de utillizare dintre cele mai diverse: case particulare, spa┼úii comerciale, spa┼úii publice, cl─âdiri de birouri, hale industriale etc.

Sticla este un material foarte rezistent la intemperi ┼či asocierea cu aluminiul face ca balustrada cu sticl─â s─â fie cea mai rezistent─â ├«n timp, p─âstr├ónd aspectul de nou ┼či elegant o vreme foarte ├«ndelungat─â. Balustr─âzi din aluminiu cu sticl─â se pot monta in orice fel de loca┼úie, la mare unde salinitatea distruge orice alte materiale, la munte unde diferen┼úele de temperatur─â pot afecta rezisten┼úa, sau ├«n birouri ┼či locuin┼úe private pentru o ├«ntre┼úinere c├ót mai u┼čoar─â. Sistemele de prindere din aluminiu, sunt foarte rezistente, ele asigur─â o rigiditate extraordinar─â oric─ârui tip de balustr─âzi din sticl─â, sunt la fel de elegante ┼či potrivite ├«ntr-un sediu de firm─â, exprim─â transparen┼ú─â ┼či creaz─â un ambient de business.


Plec├ónd de la faptul c─â sticla ┼či aluminiul sunt materiale reci am introdus modelul de balustrade din sticl─â cu lemn pentru cei ce doresc s─â beneficieze de aspectul luxos al sticlei. Cu lemn din fag stratificat, wenge, stejar, ipe sau tec balustradele din sticl─â cu lemn sunt la fel de rezistente impun├óndu-se prin rafinament ┼či perfec┼úiunea detaliului. Balustradele din aluminiu eloxat sunt alternativa ideal─â la balustradele din inox sau metal, ├«ntruc├ót se pot ├«ncadra cu elegan┼ú─â oric─ârui stil architectural. Calitatea produselor este incontestabil─â - acestea au aspectul inoxului, f─âr─â a atinge ├«ns─â nivelul ├«nalt de cost al acestuia, fiind executate cu profesionalism ┼či la pre┼úuri rezonabile.

Pornind de la schi┼úa dumneavoastr─â v─â putem realiza balustrada visurilor. Permite┼úi-ne s─â v─â ajut─âm ├«n alegerea a ceea ce este mai bun dintr-o selec┼úie restr├óns─â, bazat─â pe design, form─â ┼či func┼úionare, precum ┼či pe buget. Pe l├óng─â posibilit─â┼úile standard de ├«ncadrare din colec┼úia noastr─â de balustrade din aluminiu, la fel de bine v─â putem oferi sisteme de ├«ncadrare a panourilor din sticl─â ├«n st├ólpi sau balustrad─â din aluminiu, concepute exclusiv pentru balustradele de sticl─â.

Datorit─â calit─â┼úii superioare a materialului (aluminiu anodizat), au o serie de propriet─â┼úi intrinseci: rezisten┼ú─â sporit─â la coroziune, nu ruginesc, nu se ├«ng─âlbenesc ┼či nu necesit─â ├«ngrijire special─â; posibilitatea utiliz─ârii pentru o perioad─â ├«ndelungat─â de timp ┼či ├«n mediu interior ┼či exterior deopotriv─â (rezisten┼ú─â sporit─â la diferen┼úe mari de temperatur─â), sunt rezistente la uzur─â ┼či abraziune (duritatea stratului eloxat este comparabil─â cu cea a o┼úelului c─âlit). ├Äntre┼úinerea elementelor din aluminiu se face printr-o u┼čoar─â ┼čtergere cu o c├órp─â moale.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |