Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citește în română Read in english Lesen in deutsch Lire en français
 
AKDEMIR PROD
 
SCĂRI, BALCOANE, BALUSTRĂZI
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, șeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecție din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meșterul casei
RECOMANDĂRI
Prezentare video montaj balustradă

   
Scara, balustrada, balconul, parapetul, sau mâna curentă reprezintă acele elemente arhitecturale cu un dublu rol: protectiv si estetic, al unei clădiri sau structuri. Aceste elemente definesc partea superioară, continuă sau întreruptă, rectilinie sau curbilinie, ce se poate realiza din aluminiu sau alte materiale combinate (lemn, sticlă, metal, etc.) a unei scări, platforme sau unei căi de acces suspendată sau nu, adaugată în una sau ambele părți laterale ale acestora. Toate elementele sistemelor de protecție pot fi montate atât la interior (ca și mână curentă pentru scările interioare) cât și la exterior pentru a delimita terasa sau balconul.

În zilele noastre, balustrada este un accesoriu arhitectonic util și necesar, un element practic și în același timp decorativ care se poate confecționa și din aluminiu eloxat (în două nuanțe respectiv aluminiu natur P1 și aluminiu color P7). O balustradă bine confecționată și încadrată în design-ul interior sau exterior al casei poate contribui la crearea unui stil propriu. În cazul renovărilor, scara, balustrada sau balconul poate ajuta la schimbarea stilului, întrucât se pretează la suprafețe diverse: mochetă, ceramică sau lemn. Utilizată împreună cu scara, balustrada are domenii de utillizare dintre cele mai diverse: case particulare, spații comerciale, spații publice, clădiri de birouri, hale industriale etc.

Sticla este un material foarte rezistent la intemperi și asocierea cu aluminiul face ca balustrada cu sticlă să fie cea mai rezistentă în timp, păstrând aspectul de nou și elegant o vreme foarte îndelungată. Balustrăzi din aluminiu cu sticlă se pot monta in orice fel de locație, la mare unde salinitatea distruge orice alte materiale, la munte unde diferențele de temperatură pot afecta rezistența, sau în birouri și locuințe private pentru o întreținere cât mai ușoară. Sistemele de prindere din aluminiu, sunt foarte rezistente, ele asigură o rigiditate extraordinară oricărui tip de balustrăzi din sticlă, sunt la fel de elegante și potrivite într-un sediu de firmă, exprimă transparență și crează un ambient de business.


Plecând de la faptul că sticla și aluminiul sunt materiale reci am introdus modelul de balustrade din sticlă cu lemn pentru cei ce doresc să beneficieze de aspectul luxos al sticlei. Cu lemn din fag stratificat, wenge, stejar, ipe sau tec balustradele din sticlă cu lemn sunt la fel de rezistente impunându-se prin rafinament și perfecțiunea detaliului. Balustradele din aluminiu eloxat sunt alternativa ideală la balustradele din inox sau metal, întrucât se pot încadra cu eleganță oricărui stil architectural. Calitatea produselor este incontestabilă - acestea au aspectul inoxului, fără a atinge însă nivelul înalt de cost al acestuia, fiind executate cu profesionalism și la prețuri rezonabile.

Pornind de la schița dumneavoastră vă putem realiza balustrada visurilor. Permiteți-ne să vă ajutăm în alegerea a ceea ce este mai bun dintr-o selecție restrânsă, bazată pe design, formă și funcționare, precum și pe buget. Pe lângă posibilitățile standard de încadrare din colecția noastră de balustrade din aluminiu, la fel de bine vă putem oferi sisteme de încadrare a panourilor din sticlă în stâlpi sau balustradă din aluminiu, concepute exclusiv pentru balustradele de sticlă.

Datorită calității superioare a materialului (aluminiu anodizat), au o serie de proprietăți intrinseci: rezistență sporită la coroziune, nu ruginesc, nu se îngălbenesc și nu necesită îngrijire specială; posibilitatea utilizării pentru o perioadă îndelungată de timp și în mediu interior și exterior deopotrivă (rezistență sporită la diferențe mari de temperatură), sunt rezistente la uzură și abraziune (duritatea stratului eloxat este comparabilă cu cea a oțelului călit). Întreținerea elementelor din aluminiu se face printr-o ușoară ștergere cu o cârpă moale.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |