´╗┐ Akdemir Prod Constan■a executŃ confec■ii ║i structuri u║oare din profile din aluminiu, pere■i cortinŃ, tÔmplŃrie din aluminiu, sisteme de protec■ie din aluminiu, scŃri, balcoane, parapet, balustrŃzi, mÔnŃ curentŃ, etc. Fiind specializa■i ţn construc■ii ║i lucrŃri din o■el, avem o tehnologie de vÔrf avansatŃ de ultimŃ genera■ie ║i suport ingineresc de cea mai bunŃ calitate. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Cite║te ţn romÔnŃ Read in english Lesen in deutsch Lire en franšais
 
AKDEMIR PROD
 
SANITARE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, ┼čeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, me┼čterul casei
   
´╗┐ Gama de accesorii sanitare din aluminiu colorate ALYA aduce un design nou, modern, cu culori structurale moderne pentru decorarea b─âii dumneavoastr─â. Aceste accesorii ├«ndeplinesc cerin┼úele tuturor decoratorilor de b─âi.

Cur─â┼úare - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea b─âii se cur─â┼ú─â foarte u┼čor (chiar ┼či cu o c├órp─â umed─â), materialul din care sunt realizate fiind microbian.

Durabilitate - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea b─âii sunt rezistente la uzur─â ┼či la ac┼úiunea detergen┼úilor de cur─â┼úare, pot fi reutilizate dup─â cur─â┼úare.

U┼čor de instalat ┼či reamenajat - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea b─âii nu necesit─â unelte de instalare speciale pentru montaj ┼či reamenajare (se poate schimba la o alt─â culoare), chiar poate fi instalat ├«n casa ta cu u┼čurin┼ú─â, profit├ónd de golurile existente. Acestea satisfac cele mai exigente cerin┼úe.


Al─âturi de acestea, accesoriile colorate ALYA permit decorarea b─âii oferind un desing modern, un aspect estetic, o u┼čurin┼ú─â de utilizare, ├«ntr-o variat─â gam─â de culori. Baia dumneavoastr─â poate fi redecorat─â ├«ntr-o gam─â de culori ALYA precum culorile curcubeului.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |