Akdemir Prod Constanţa distribuie şi comercializează la nivel naţional accesorii de baie din aluminiu eloxat, într-o gamă de culori precum culorile curcubeului. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citete n romn Read in english Lesen in deutsch Lire en franais   DETALII DESPRE COOKIE DECLARATE        POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE  
 
AKDEMIR PROD
 
SANITARE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, şeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meşterul casei
   
 Gama de accesorii sanitare din aluminiu colorate ALYA aduce un design nou, modern, cu culori structurale moderne pentru decorarea băii dumneavoastră. Aceste accesorii îndeplinesc cerinţele tuturor decoratorilor de băi.

Curăţare - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea băii se curăţă foarte uşor (chiar şi cu o cârpă umedă), materialul din care sunt realizate fiind microbian.

Durabilitate - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea băii sunt rezistente la uzură şi la acţiunea detergenţilor de curăţare, pot fi reutilizate după curăţare.

Uşor de instalat şi reamenajat - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea băii nu necesită unelte de instalare speciale pentru montaj şi reamenajare (se poate schimba la o altă culoare), chiar poate fi instalat în casa ta cu uşurinţă, profitând de golurile existente. Acestea satisfac cele mai exigente cerinţe.


Alături de acestea, accesoriile colorate ALYA permit decorarea băii oferind un desing modern, un aspect estetic, o uşurinţă de utilizare, într-o variată gamă de culori. Baia dumneavoastră poate fi redecorată într-o gamă de culori ALYA precum culorile curcubeului.
 


Copyright © 2013^2018 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |