Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citește în română Read in english Lesen in deutsch Lire en français
 
AKDEMIR PROD
 
SANITARE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, șeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecție din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meșterul casei
   
Gama de accesorii sanitare din aluminiu colorate ALYA aduce un design nou, modern, cu culori structurale moderne pentru decorarea băii dumneavoastră. Aceste accesorii îndeplinesc cerințele tuturor decoratorilor de băi.

Curățare - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea băii se curăță foarte ușor (chiar și cu o cârpă umedă), materialul din care sunt realizate fiind microbian.

Durabilitate - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea băii sunt rezistente la uzură și la acțiunea detergenților de curățare, pot fi reutilizate după curățare.

Ușor de instalat și reamenajat - Accesoriile sanitare din aluminiu colorate ALYA pentru decorarea băii nu necesită unelte de instalare speciale pentru montaj și reamenajare (se poate schimba la o altă culoare), chiar poate fi instalat în casa ta cu ușurință, profitând de golurile existente. Acestea satisfac cele mai exigente cerințe.


Alături de acestea, accesoriile colorate ALYA permit decorarea băii oferind un desing modern, un aspect estetic, o ușurință de utilizare, într-o variată gamă de culori. Baia dumneavoastră poate fi redecorată într-o gamă de culori ALYA precum culorile curcubeului.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |