Akdemir Prod Constanţa distribuie ambalaje din oţel pentru transport piese, sisteme de remorci şi transport, diferite conveioare şi aparate, uşi de garaj si holuri, lăzi de depozitare, remorci de transport marfă, benzi de producţie, caroserii autovehicule, şasii auto. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros MatHaus by Arabesque Romstal Dedeman Black Sea Suppliers Domo
Citete n romn Read in english Lesen in deutsch Lire en franais   DETALII DESPRE COOKIE DECLARATE        POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE  
 
AKDEMIR PROD
 
TERMICE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, şeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meşterul casei
   
 Pentru asigurarea confortului dumneavoastră în anotimpul rece vă oferim o alternativă avantajoasă faţă de încălzirea tradiţională centralizată scăzându-vă costurile lunare cu încălzirea locuinţei sau a spaţiilor comerciale. Vă oferim spre comercializare sobe, şeminee, convectoare pe gaz sau plasme marca Hoşseven, găsind împreună cu dumneavoastră soluţia de încălzire cea mai avantajoasă.
Sobele Hoşseven cu combustibil solid (lemn sau carbune) au o putere nominală de pînă la 10 kW, asigurând încălzirea unui spaţiu între 30 şi 300 metri cubi, în funcţie de model.


Convectoarele Hoşseven pot functiona cu gaz natural sau gaz petrolier lichefiat putandu-se realiza încălzirea a 25 - 100 metri cubi de aer. Temperatura în încăpere se menţine constantă prin sistemul automat de comandă şi protecţie.


Şemineele Hoşseven asigură o încălzire uniformă şi continuă în toată casa, garantând o siguranţă totală. Sunt proiectate pentru a obţine randamente termice înalte şi consumuri scăzute de lemne sau alte materiale combustibile solide. Toate modelele sunt disponibile prin convecţie naturală sau prin ventilaţie forţată a circulaţiei aerului cald.
 


Copyright © 2013^2020 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |