Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citește în română Read in english Lesen in deutsch Lire en français
 
AKDEMIR PROD
 
TERMICE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, șeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecție din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meșterul casei
   
Pentru asigurarea confortului dumneavoastră în anotimpul rece vă oferim o alternativă avantajoasă față de încălzirea tradițională centralizată scăzându-vă costurile lunare cu încălzirea locuinței sau a spațiilor comerciale. Vă oferim spre comercializare sobe, șeminee, convectoare pe gaz sau plasme marca Hoșseven, găsind împreună cu dumneavoastră soluția de încălzire cea mai avantajoasă.
Sobele Hoșseven cu combustibil solid (lemn sau carbune) au o putere nominală de pînă la 10 kW, asigurând încălzirea unui spațiu între 30 și 300 metri cubi, în funcție de model.


Convectoarele Hoșseven pot functiona cu gaz natural sau gaz petrolier lichefiat putandu-se realiza încălzirea a 25 - 100 metri cubi de aer. Temperatura în încăpere se menține constantă prin sistemul automat de comandă și protecție.


Șemineele Hoșseven asigură o încălzire uniformă și continuă în toată casa, garantând o siguranță totală. Sunt proiectate pentru a obține randamente termice înalte și consumuri scăzute de lemne sau alte materiale combustibile solide. Toate modelele sunt disponibile prin convecție naturală sau prin ventilație forțată a circulației aerului cald.
 


Copyright © 2013-2017 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |