Akdemir Prod Constanţa este specializată în construcţiile şi lucrările din oţel şi aluminiu, colateral şi în domeniul industriei auto. | www.akdemir.ro

Colaboratori   eMAG Selgros Praktiker Dedeman Domo Akdemir Prod - ISO9001:2208 - 7780C
Citete n romn Read in english Lesen in deutsch Lire en franais   DETALII DESPRE COOKIE DECLARATE        POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE  
 
AKDEMIR PROD
 
TERMICE
 


Accesorii pentru baie în culorile curcubeului

Sobe, şeminee, boilere, convectoare gaz

Sisteme de protecţie din aluminiu eloxat

Produse uz casnic, camping, meşterul casei
   
 Pentru asigurarea confortului dumneavoastră în anotimpul rece vă oferim o alternativă avantajoasă faţă de încălzirea tradiţională centralizată scăzându-vă costurile lunare cu încălzirea locuinţei sau a spaţiilor comerciale. Vă oferim spre comercializare sobe, şeminee, convectoare pe gaz sau plasme marca Hoşseven, găsind împreună cu dumneavoastră soluţia de încălzire cea mai avantajoasă.
Sobele Hoşseven cu combustibil solid (lemn sau carbune) au o putere nominală de pînă la 10 kW, asigurând încălzirea unui spaţiu între 30 şi 300 metri cubi, în funcţie de model.


Convectoarele Hoşseven pot functiona cu gaz natural sau gaz petrolier lichefiat putandu-se realiza încălzirea a 25 - 100 metri cubi de aer. Temperatura în încăpere se menţine constantă prin sistemul automat de comandă şi protecţie.


Şemineele Hoşseven asigură o încălzire uniformă şi continuă în toată casa, garantând o siguranţă totală. Sunt proiectate pentru a obţine randamente termice înalte şi consumuri scăzute de lemne sau alte materiale combustibile solide. Toate modelele sunt disponibile prin convecţie naturală sau prin ventilaţie forţată a circulaţiei aerului cald.
 


Copyright © 2013^2018 - Akdemir Prod S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | web stats | |